Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Renate Grevers en ben gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent en burn-out coach en heb sinds 2013 mijn eigen praktijk (voorheen Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk)

Mijn passie is om mensen te coachen richting een gezonde leefstijl en mensen te begeleiden hun leven vanuit stress-gerelateerde klachten of een burn-out weer op orde te krijgen.

Eigen ervaring

Een gezond voedings- en beweegpatroon geeft mij een fitter gevoel en de mogelijkheid om een gezond gewicht te behalen. En ik heb aan den lijve ondervonden dat dit op een praktische en eenvoudige manier kan en dat dit goed vast te houden is. Zonder gedoe en zonder schuldgevoel! (wanneer je wel een keer iets ongezonds wil eten). Veel cliënten die ik heb begeleid hebben dit ook mogen ervaren. Voor mijn welbevinden zijn voldoende slaap en balans tussen in- en ontspanning ook erg belangrijk. In dit alles zal ik waarschijnlijk niet anders zijn dan jij. 

Vaak weten we het wel….maar soms moeten we eerst “helemaal klaar zijn met onze leefstijl” (en de gevolgen) of “tegen de lamp aanlopen wat betreft stress- en burn-out klachten”, hoe ontzettend vervelend dat ook is. 

– Wat gun jij jezelf? Zet jij de eerste stap? –

Doelgroep

Binnen de praktijk begeleid ik kinderen en volwassenen naar een gezonde leefstijl. Daarnaast heb ik een medisch onderbouwde training gevolgd voor vrouwen met overgangsklachten en (ex)borstkankerpatiënten en voeding. Sinds kort begeleid ik ook mensen met stress-gerelateerde klachten of met een burn-out. 

Vergoeding bij leefstijladvies

Ik sta ingeschreven bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. logo2
Dit betekent dat u bij leefstijladvies:

  • verzekerd bent van een gewichtsconsulent die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gewichtsbeheersing;
  • uw consulten, afhankelijk van uw verzekering, geheel of gedeeltelijk worden vergoed.
    Klik hier voor een overzicht.

Financiële mogelijkheden Burn-out coaching

Voor meer informatie zie Burn-out coaching