Welkom bij Fitober Achterhoek!

Welkom bij Fitober Achterhoek!

Wat gaan we doen de aankomende maand, wat kun jij van mij verwachten?

Fitober Achterhoek is een maand-challenge waarbij ik samen met jou iedere week een onderwerp bespreek die past bij een fitter leven. Dit doe ik door het delen van video’s, onliners die jou motiveren en inspireren, terugkoppelmomenten en opdrachten. Tijdens de challenge kun jij jouw bevindingen delen en vragen stellen. En deze zal ik op gezette tijden gaan beantwoorden. De challenge vindt in een besloten facebookgroep plaats. Maximaal 20 mensen kunnen zich aanmelden voor deze challenge. Dus denk er niet te lang over na;).

Week 1: Voeding

Aan de hand van een video ga ik jou uitleggen welke voedingsmiddelen invloed hebben op jouw energie en ga ik je uitleggen hoe je dit praktisch kan uitvoeren, want dan wordt het sneller een gewoonte. Je krijgt een aantal opdrachten en onliners die op dit thema betrekking hebben: de eerste stap is gezet!

Week 2: Bewegen en evt. sporten

Ook daarin weer een korte uitleg en vooral ook hoe jij jezelf hierin zo makkelijk mogelijk kunt maken, want dan is dit het beste vast te houden. Terugkoppelmomenten zullen ook in deze week plaatsvinden en natuurlijk vergeten we de voeding ook niet.

Week 3: De balans tussen in- en ontspanning

Dat deze balans belangrijk is bij voldoende energie weten we allemaal, maar kun je dit op een praktisch mogelijk invullen en misschien nog wel belangrijker: “hoe belangrijk vind je dit zelf?”. Aan de hand van opdrachten, een video en onliners zal er een stukje bewustwording (want daar begint het vaak mee) plaatsvinden om van daaruit stappen te gaan zetten. Voeding en beweging worden ook weer kort meegenomen. In deze week mogen jullie zelf het onderwerp (leefstijl-gerelateerd;)) bepalen: het onderwerp wat het meest genoemd wordt, zal aandacht krijgen in de laatste week.

Week 4: Supplementen en een door jullie zelf gekozen onderwerp

Deze week ga ik het tot slot hebben over voedingssupplementen, want dit kan soms nog nodig zijn om bepaalde tekorten aan te vullen (zeker na periodes van stress). Voeding, beweging, de totale balans worden ook weer meegenomen in de terugkoppeling. En…..jullie onderwerp komt aan bod.

Kortom: “Op naar een fitter leven in balans”

Leuke aanbieding:

Mocht je nadien behoefte hebben dat ik individueel een keer met je meedenk of zou je begeleiding willen krijgen dan bied ik je een éénmalige korting aan op het eerste leefstijladvies. Je betaalt dan geen € 62,50 maar € 50,00 voor het eerste advies. Vergoeding door jouw zorgverzekering is wellicht mogelijk.

Hoe kun jij je opgeven?

Via facebook (pb-tje) of door een mail te sturen naar info@leefstijladviesburnoutcoaching.nl. Je krijgt dan een uitnodiging voor de besloten facebookpagina.

Doe jij mee?: je bent van harte welkom!