Grip op mijn eetgedrag

‘Grip op je eetgedrag’ – wat gun jij jezelf?

Ben jij klaar met jouw leefstijl en wil jij o.a. verantwoord gaan eten zonder te lijnen? Dat lukt met Grip op je eetgedrag. Gezonde gewoontes liggen met dit programma binnen handbereik. Gezonder leven doe je zelf en wij helpen je de eerste stappen te zetten en te coachen richting jouw persoonlijke doel.

In twee maanden 

 • meer energie
 • lekkerder in je vel
 • een gezonde leefstijl

Herken je dit?

 • Een zak drop (reep chocola, zak chips, …) moet in één keer op, zeker als je je somber of alleen voelt.
 • Je denkt gedurende de dag vaak aan eten.
 • Snaaien en snacken wil je niet, maar doe je toch.
 • Je troost of beloont jezelf met eten.

“Wil jij graag weer de baas zijn over chips en chocola, in plaats van andersom? Je kunt meer dan je denkt!”

In vogelvlucht

Grip op je eetgedrag is een individueel traject en duurt twee maanden.

 • Vier consulten bij Leefstijladvies & Burn-out coaching Winterswijk.
 • Twee consulten bij Praktijk EFT Aalten
 • Aanpassing op maat, verlenging naar wens.
 • Starten kan op elk moment

Voor wie?

‘Grip op je eetgedrag’ is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar en ouder, zonder medisch onderbouwd dieet en die niet lijden aan een vastgestelde eetstoornis.

Het team van Grip op je eetgedrag

“Wij geloven in de kracht van elk individu. En het mooie is: het zit allemaal al in je. Je kunt meer dan je denkt.”

Renate Grevers (Leefstijladvies & Burn-out coaching Winterswijk) begeleidt je graag naar je persoonlijke doel. Zij heeft ook zelf ervaren dat een gezonde leefstijl veel invloed heeft op hoe jij je als mens kan voelen. Voorheen had zij diabetes 2 en had ze veel last van energiedips, onrustige darmen/opgeblazen gevoel en problemen met haar gewicht.  “Een verschil tussen dag en nacht!” en deze ervaring gunt ze jou ook.

Anita Eeltink (Praktijk EFT Aalten) helpt jou je onbewuste gewoontes te veranderen en je (eet)problemen op te ruimen. Bijkomend voordeel: je geeft je issues niet door aan de volgende generatie. Anita houdt haar eigen leven opgeruimd met hardlopen, yoga en door zelf geregeld EFT toe te passen.

Investering
De totale kosten van “Grip op je eetgedrag” in 2021 zijn € 325,00. Respectievelijk € 170,00, EFT-Aalten; Leefstijladvies & Burn-out coaching, € 155,00.

Vergoeding zorgverzekeraar
Afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering is het mogelijk de kosten voor dit traject (gedeeltelijk) vergoed te krijgen.  Een eventuele vergoeding voor de voedings- en beweegadviezen door Leefstijladvies & Burn-out coaching Winterswijk is afhankelijk van uw aanvullende pakket en zorgverzekering. Vanaf 1 oktober 2016 is EFT-Aalten niet meer aangesloten bij de beroepsvereniging en zal vergoeding niet meer mogelijk zijn.

Van uitdaging naar kans!

Kom naar de gratis informatieavond op donderdag 30 september, 19.30 uur aan de Akkermateweg 10 in Aalten (deur open om 19.15 uur. Voor informatie: Anita Eeltink (06 55 90 85 60) of Renate (06 37 44 62 22). Aanmelding voor het programma en/of opgave voor de avond graag per telefoon of mail: info@leefstijladviesburnoutcoaching.nl